Essens Beauty

Het Grimepaleis is officieel Club Member van Essens. Daarom kunt u bij ons terecht voor de heerlijke parfums, cosmetica en make-up van Essens.

Essens is opgericht in het najaar van 2011 in Tsjechi√ę, in samenwerking met toonaangevende experts op het gebied van ontwikkeling en productie van cosmetica en voedingssupplementen. Essens verwierf respect en erkenning in de branche door exclusieve parfums van hoogst mogelijke kwaliteit op de markt te brengen. Het internationale team kiest grondig tussen de meest geschikte geuren van een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van parfumextracten. Essens komt regelmatig met nieuwe geuren in het assortiment.

Naast de geuren bied Essens diverse cosmetica en make-up van de beste kwaliteit. Onder andere de Aloe Vera en Colostrum lijn zijn van hoge kwaliteit en heeft al menig gebruiker enthousiast gemaakt. 

De parfums van Essens zijn vegan en worden op natuurlijke wijze geproduceerd. Ook de verpakkingen van Essens zijn biologisch afbreekbaar, om zo een positieve bijdrage aan het klimaat te leveren. Dit doen ze ook door mee te werken aan het Oceans Clean-up project, waar ze regelmatig aan doneren.

Benieuwd naar de geuren? Neem contact met ons op en kom langs om de ruim 100 geuren en andere producten te testen, Ook kunnen wij bij u langs komen voor een gezellige kennismaking met de producten van Essens. Als gastvrouw/heer zal u rijkelijk worden verwent!

Direct de heerlijke producten van Essens bestellen? Op onze webshop vind u een ruime selectie van de heerlijke producten van Essens.