Voor heerlijke handgemaakte chocolade uit Engeland kunt u nu ook terecht bij het Grimepaleis! Als representatieve verkoper van Kakawa Artisan Chocolate uit Engeland verkopen wij diverse smaken en repen, om uw vingers bij af te likken.

Alle chocolade van Kakawa Artisan word handgemaakt in het hart van het platteland van Kent, Engeland. Met meer dan 15 jaar ervaring in de horeca zijn de repen gegarandeerd om van te smullen.

Ook zo’n fan van Chocolade? Dan bent u aan het juiste adres! Met veel passie komen de makers van Kakawa Artisan regelmatig met nieuwe smaak variaties om uw tanden in te zetten.

De vreugde van Kakawa Artisan Chocolade komt in de vorm van repen, slabs en heuse chocolade pizzas. Ook is het mogelijk om zelf uw repen samen te stellen.

Benieuwd naar de smaken en mogelijkheden? Neem contact met ons op en kom langs! Ook kunnen wij bij u langs komen voor een gezellige smaakvolle chocolade avond. Als gastvrouw/heer zal u heerlijk worden verwend met de smaaksensaties van Kakawa Artisan.